Ons kantoor

Mijlof Assurantiën

Mijlof Assurantën is al vele jaren actief in de financiële dienstverlening. In de loop der jaren is er veel gewijzigd in de wetgeving, door diverse marktontwikkelingen, media en voortschrijdende inzichten in financiële producten. Wij hebben dagelijks met de diverse wijzigingen te maken en ondersteunen al jaren onze relaties bij het maken van passende keuzes in de financiële sector.

Mijlof Assurantiën streeft naar het beste resultaat voor onze klant. Wij vinden het belangrijk dat u een onafhankelijk, betrouwbaar en passend advies ontvangt. Een advies dat aansluit bij uw wensen en uw persoonlijke risicoaanvaarding. Als financieel dienstverlener brengen wij uw risico’s in kaart en bepalen wij samen met u hoe deze risico’s voor u beheersbaar kunnen zijn. Dit is een kenmerk van een financieel dienstverlener, iets waarom u kiest voor een kantoor als Mijlof Assurantiën.

Als kantoor zijn wij bij diverse instanties ingeschreven om aan de geldende wet-en regelgeving te voldoen. Hieronder treft u een overzicht aan van diverse instanties waar wij onder andere te vinden zijn.

Iedere onderneming moet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij zijn bekend onder nummer 76887456. Daarnaast staan wij onder het directe toezicht van de Autoriteit Financiële Markten, beter bekend als de AFM. Ons administratieve nummer aldaar is 12047101.

Wij zijn verzekerd voor eventueel bedrijfsmatige fouten door middel van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij BAVAM te Rijswijk. Ons polisnummer aldaar is 17653 .

Daarnaast zijn wij bij het klachteninstituut Kifid aangesloten onder nummer 300.014989. Mocht u over ons een klacht hebben en dit is door ons niet naar uw tevredenheid afgewikkeld, dan kunt u contact opnemen met het Kifid.